Addicted to Candybar


My Multiply welcome note had been cut short and all the personal and colorful stuff I put there are not viewable. Huh!

I had my hair highlighted on Monday, again at L’oreal Academy. So now I’ve got greenish-blondish-reddish hair. @_@ Not as scary as it sounds, though… I look pretty normal.

And I’m (still) addicted to Candybar. I made these 3 dolls, supposedly a thinner me. :p

6 thoughts on “Addicted to Candybar

  1. gak sendirian kok.. mp kayaknya dah ga bisa pakai stylesheet.. jadi either pakai css atau standar..

    aku jg baru ganti ke css, tapi masih blum rapih.. nanti aja bis sidang baru dirapihin lagi..🙂

  2. Yang di heading itu sih masih keluar… Background gue masih menari2, warna masih orange (ada sih beberapa warna yang jadi abu2)… Tapi maksud gue bagian welcome-nya sekarang pake tulisan “more”… Sementara itu kan isinya ada ticker 2 biji, ada buku yang lagi gue baca, trus style at the moment, sama penunjuk cuaca gue… :(( Jadi nggak asik… Trus pas gue klik more, bukannya ngebuka malah balik ke halaman home juga… Maksudnya apaaaa coba…😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s