Bali, April 2006

C-Choir members were hired to sing at Pricia & Oyvin’s beautiful wedding in Bali, April 8, 2006. I extended my stay to April 10 to get another glimpse of Bali.πŸ™‚

16 thoughts on “Bali, April 2006

  1. Aku nulis di judulnya, hehehe… Tapi mungkin juga karena aku lambat banget koneksinya jadi keduluan kamu. Tapi sekarang udah boleh diliat lho, udah ku-upload semua.

    Eniwei, aku kan sakitnya “sakit” bumil aja… Mual2… Sekarang juga masih pake obat tiap sebelom makan. Nah, cuma ada “penyakit” satu lagi nih: ngantuk! Tiap abis makan pasti deh mata berat trus tidurrr… *yawn*

  2. Hehehe… Aku terakhir juga pas honeymoon taun 2003.
    Bali emang kayak snack Momogi (makanan favorit aku, Victor dan Fabee hihihi): sekali coba pasti mow-mow lagi… Hihihi… Siapa yah copywriternya?πŸ˜€

  3. telat nih… baca nya baru sekarangπŸ˜› still can't thank you enough for giving the effort jauh2 ke bali, and sang in our wedding.. you were fantastic !!! sehat2 ya la.. ga sabar mau liat si kacang.. mmuuahhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s