[Sneak Peek] Names for Kacang

Kalo USG terbukti benar dan Kacang adalah cewek, ini nama yang udah 90% akan dipakai:

Freya Malaika Samantha Lumunon

Freya: Goddess of Love, Fertility, and Beauty (from Scandinavian/Viking mythology)
Malaika: Angel (Swahili)
Samantha: Listener of God (Hebrew)
Lumunon: Victor’s family name, meaning: “wajah yang bercahaya”

Sementara kalau ternyata Kacang adalah cowok, ini nama yang gue usulkan tapi belom diapprove. Hehehe:

Kirin Nathaniel Lumunon

 

Kirin: The Japanese unicorn, an animal-god who protects the just and grants them good luck (from Japanese/Chinese mythology)

Nathaniel: Gift of God (Hebrew) –> tadinya nama tengah Kirin adalah “Nayeli” yang artinya “I Love You”, tapi nama ini sudah gue berikan kepada “kakaknya” yang sudah kembali ke surga tahun lalu.
Lumunon: Victor’s family name, meaning: “wajah yang bercahaya”

I trust you guys NOT to spill the beans to anyone (especially if they’re name-rippers hehehe) until the big moment arrives. I intend to reserve both names for my kids (buat adeknya yang sekarang, entah kapan… hehe).

 

6 thoughts on “[Sneak Peek] Names for Kacang

  1. aduh bagusbagus banget namanya la…
    freya…cantik sekaliiiiiii kalo diucapkan…
    kirin dah jelas keren! hihi

    puc aduuuhh aronawa kombeee buat nama anakmu aja nanti, panjangannya: ko minongkine kubano kobombeo…wakakakaka…bisa fleksible cowo/cewek😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s