A Case of Waiting or Wishing

Mbok ya sekalian ke sini kek, Mas, Mbak…

We Will RockYou
Event Dates: 28th Mar 2008 to 13th Apr 2008
Time of Event: Tue – Fri, 8pm Sat & Sun, 2pm & 8pm
Venue: Esplanade Theatre
Category: Theatre

We Will Rock You, the musical by Queen and Ben Elton, UK’s most successful comic writer, is an electrifying show that’s guaranteed to blow your mind and is set to rock Singapore from 28 March 2008 at the Esplanade Theatre.

Now in its 6th year on London’s West End, where it continues to play to packed houses, We Will Rock You has captivated 6 million theatre-goers around the world from London to Las Vegas, Toronto to Tokyo and beyond.

We Will Rock You is an enormous multi-million dollar musical featuring stunning costumes, sets and lighting. The talented international cast includes New Zealand’s pop princess Annie Crummer as the Killer Queen and “Rock Star INXS” finalist Miguel Ayesa, who reprises his West End success, in the starring role of Galileo.

We Will Rock You is not a Queen tribute but a “rock musical’ featuring 26 of Queen’s legendary hits including “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions”, “Killer Queen”, “Another One Bites The Dust” and “This Crazy Little Thing Called Love”.

23 thoughts on “A Case of Waiting or Wishing

  1. ya ampun, tadi gue jantungan pas baca “esplanade park” di bagian atas2…soalnya di Finland juga ada esplanade park, gue kirain bakal main di sini😀😀
    huuuhuhuhu..brapa emg tiketnya?? sayang udh deket ya waktunya, ga sempet nabung lagi😦

  2. perasaan esplanade theatre, bukan park… hehehe… contoh “you only see what you want to see” banget nih… :))

    tiket nontonnya sih starting fron SGD40 doang (restricted view tapi, yang setingkat di atasnya SGD120 atau 130 gitu deh). tiket pesawat juga gak mahal2 amat… cuma as usual kan nyesek bayar fiskalnya. huh!

    lagian sekarang punya 'gembolan' mana mungkin gue tinggal ya? pasti dibawa trus duit lagi (bikin paspor freya)… di sananya sih titipin aja main sama estella… :p

  3. karena ada mig rockstar: inxs? :p
    waktu west side story dll main di sana juga gue pingin put… huhuhuhuhuhu… emang dasar gue aja tergila2 musicals. btw loe masih punya buku asli partitur disney itu gak sih? mau ngopy lagi kalo masih ada… *ketauan deh ilang*

    kalo beatles love dateng pas bulan oktober gimana? :p

  4. haha, siyal..memang betul spertinya😀
    uu, memang paling menyebalkan fiskalnya itu ya..hix..but anyway, tetaplah berdoa dan buka mata..kali2 suatu hari di Jakarta main some kind of musicals😉 (btw waktu itu kita nonton Lear di mana ya? kok gue lupa…)

  5. hihiih … kita di sini sampe bikin gosip gitu mbak, kalo concert2 di S'pore itu yg nyelenggarain si Bapak2 Java Musikindo itu juga (maksud hati ga nyebut nama koq malah nyebut brand ya??) secara yg nonton juga bakal banyak indonya juga😄

    duh Police ma Maroon 5 itu kan pada nyangkut di S'pore semuaa! *gapai2*

    PS. ke S'pore nya via Batam aja Mbak, konon lebih manusiawi fiskalnya =E

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s