Age and Alcoholism…

…they don’t go well together, but under the circumstances I must say that the effects are much much nicer as I grow older.  Probably because ‘pletok’ is no longer on the menu these days.  Hahaha…

To cut the long story short I had too much fun last night at Tommy’s party but thankfully the night (well the morning) didn’t end up a disaster like I’d experienced too many times before.  After watching the host mix a couple of drinks, later in the night I successfully mixed chocolate martini for my friends, tequila & green tea, finnish vodka & tonic, absolut (pear) & greensands passion, and absolut (pear) & guava juice.  I should consider being a bartender next time I feel the need to change lanes.

Anyway, it’s very important for me to steer clear of shots of tequila because that bloody thing brings out the worst in me and produces the worst hangover in my dictionary, and I did manage to do exactly that.  Inevitably, because the house has a pool in its backyard, at the wee hours most of us were soaking wet.

After a course of microwaved lasagna and chicken curry I realized that it was about 4 in the morning and reality seeped in.  Woke Victor, who had been sleeping it off after the dip, up and called a cab.  Got home around 4.30 and dozed off.

I woke up at 10.30 after Jhony called.  Had a proper breakfast (which today means indomie with cheese), dozed off again until 3.  No, I didn’t have a terrible hangover, just lack of sleep.  See? I told you that the effects are much much nicer these days… compared to the days that my hangover could last for days or weeks that life just passed me by without me really being in it.

Anyway, it’s 6pm, Saturday night.  Planning to have another kind of fun tonight: grocery shopping with my fun little family. 

16 thoughts on “Age and Alcoholism…

  1. Huahahaha… jadi gw ngebangunin yah itu?? Hihihihihi… :p
    Know what, I fell asleep at 4 *didn't have the chance to taste that curry* then woke up at 9😀
    We left the house at 10.30, felt sooo hungry, so kita muter2 nyari makan, and we ended up at Ayam Tulang Lunak until 12 hihihi… :p
    Get ready for the next big one La hahahaha..😀

  2. Always ready asal ngasitaunya gak mendadak… Mesti ngimport mertua dulu soalnya… :p *ibu macam apa gue ini… hahaha*

    Next time dimulai dari Ya Udah dulu ya! Heheheh… :p~

    Btw sebelomnya gue udah denger SMS loe masuk Jhon, tapi males baca… Kebangun lagi denger telpon dari loe itu.

  3. er… gue juga gak inget… hahaha…
    tapi yang pasti gita udah pulang dan tinggal kita ber-3… gak mungkin banget gak minum!

    oooh… jangan2 di bar depannya hotel itu ya? yang kalo malem bikin kita gak bisa tidur itu…

  4. wah sounds fun…mau dong la dibikininmixed chocolate martini-nya! tequilla & green tea itu gimana rasanya??

    btw, kmaren gue n put ke Ya Udah. terus pesen farmer brastwurst dengan german fried tapi german fried-nya gagal hiksss…beda dari biasanya. akhirnya kita complain, terus langsung dikasihtau ke chef-nya, biar enggak terjadi lagi di kemudian hari🙂 tapi teteppp makan di sana selalu menyenangkan😀

  5. asal ada yang punya ingredientsnya… hihihi…

    gue heran kok tequila & green tea bisa enak ya? hahaha… mungkin yang minum udah terlalu mabok… gue sih cuma nyoba se-sip… kelemahannya kmaren gak gue shake pake es jadi kurang nendang alias anget. :))

    ya udah masih juaraaaa! (dari segi menu dan harga tentunya) gue pingin ngajak kalian ke mad dogs! harga emang lebih mahal sih, tapi sekali2 biar gak ke sono melulu… hihihi…

  6. la, bar itu yang kemaren di bomb di bali jugaa lho..

    oh now i remember, gees we did go to that bar and drank *kaget beneran*

    coba deh kenapa pd gak inget ya kronologi nya? all i remember is that i extended my stay in bali for another 2 weeks. damn, what was the reason, gw juga gak inget!

  7. iya, gue juga pas denger bali bombing pertama itu kaget karena persis banget tempat kita nginep di deket situ ya… udah nggak ada tuh hotelnya…

    nah, sekarang siapa coba yang curi start duluan sampe gak inget minum di situ… kayaknya gue mulai inget bahwa we shared an “Illusion” there.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s