The Battle is On

Baru abis nonton final American Idol di bawah sambil SMS-an sama Dini… Biasa deh, jadi juri dadakan lengkap dengan komentar pribadi yang sejak beberapa taun ini kita lakukan saat nonton American Idol… Nggak penting banget ya? Hihihi…

As you might know, it’s David vs. David or should I say Cook vs. Archuleta since there’s no Goliath involved.😀 Secara teknik vokal sih emang Archuleta lebih unggul dibanding Cook–I think he was born with it, wong pas umur 11 di depan Kelly Clarkson nyanyi suaranya udah begitu–sementara Sir Andrew Lloyd Weber harus kasih wanti2 ke Cook bahwa dia harus jaga suaranya… but it’s no secret that I’m slightly more into Cook than Archuleta because he’s proven himself able to sing both ballads and up-tempos (and get good reviews out of them) while Archuleta seems to only excel in ballads. When I tried to imagine how their records would be like, I thought Cook’s would be more enjoyable (for me) to listen to.

But hey, like Simon always says, “It’s just an opinion!” Regardless who’s going to win this battle, the real battle is out there; who’s going to sell more albums, who’s going to sign more deals, etc. etc.  Because in the end it’s all about how they turn something they’re good at into something from which they can live off, I think. Sukur2 jadi legenda dan diingat orang sepanjang masa. So, good luck you both! See you tomorrow!

16 thoughts on “The Battle is On

  1. di TV gw khususnya, yang satelitnya lagi rusak, apalagi deh! hehehehe..

    kayanya seru deh dengerin kawan2 gw di JKT lagi sibuk sama American Idol, gw yang gak doyan nonton TV jadi pengen numpang liat TV orang aaah.. kapan sih final nya La?

  2. si Archie bagus suaranya…tapi yah Cook keren aja…dan gw nggak terlalu suka si Archie….banyak ketolong ama gara-gara dia imut, soalnya biasanya jurinya galak kalo ada yang lupa lagu…lah si Archie lupa, jurinya nggak mind at all huahahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s