Santapan Berikutnya

Horeeee! Hari ini buku baru untuk diterjemahin dateng juga! Duh, udah dag-dig-dug seminggu. Bukannya kenapa2… Kalo buku gak dateng2 artinya penghasilan juga gak dateng2, bukan? Hehe…

Jadi inilah santapan gue berikutnya (yang hasilnya buat santapan Freya hohoho).

“The Little Lady Agency” by Hester Browne
Melissa Romney-Jones can bake a perfect sponge cake, type her little heart out, and plan a party blindfolded. But none of that has helped her get far in life or in love. When she gets fired — again — she decides to market her impeccable social skills to single men. To avoid embarrassing her father, a Member of Parliament, Melissa dons a blond wig and becomes Honey, a no-nonsense bombshell who helps clueless bachelors shop, entertain, and navigate social minefields. She even attends parties if a client needs a “date.” But when a dashing American starts to request Honey’s services on a regular basis, it’s only a matter of time before Honey’s and Melissa’s worlds collide….

Mari mulai membaca!

20 thoughts on “Santapan Berikutnya

  1. Kebanyakan orang memang mengira demikian, Ne… Tak disangka dirimu juga… Hahaha… Tertarik, Ne… Cuma belom punya waktu untuk itu (baru ngeluarin barang2nya juga pasti udah direbut Freya hahaha). Mungkin nanti kalo Freya udah lebih besar. Never too late kan, Nenek gue aja sampe sekarang masih jait bikin tas, kantong, dan sarung bantal kok di usia 94 (kalo cross-stitch dan aplikasi udah beberapa tahun lalu berhenti karena mulai susah buat dia).🙂

  2. Don't hold your breath… biasanya dari selesai terjemahin sampai terbit lama juga jedanya. Buku2 yang aku terjemahin tahun 2006 aja ada yang belum terbit.😀 Tapi kalau mau cari buku aslinya sih bisa sekarang juga. Hehe…

    Thanks ya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s