I [Heart] Disney — Part 2

Sesuai janji, bagian ini memuat video2 Disney yang lebih masa kini. Dimulai dari The Little Mermaid tentunya!😉

“Part of Your World” ~ The Little Mermaid

“A Whole New World” ~ Aladdin

“Beauty and the Beast” ~ Beauty and the Beast

“Just Can’t Wait to Be King” ~ The Lion King

“Colors of the Wind” ~ Pocahontas


“Someday” ~ The Hunchback of Notre Dame”

“Reflection” ~ Mulan


“You’ve Got A Friend in Me” ~ Toy Story

“Go The Distance” ~ Hercules

“You’ll Be in My Heart” ~ Tarzan

“When She Loved Me” ~ Toy Story 2

8 thoughts on “I [Heart] Disney — Part 2

  1. bukan ama princess siy sebenarnya
    cuman ama cinderella ama snow white
    cuman makin ke sini makin banyak princess nya
    huahahaa

    dah punya payung nya 2, sarung bantal yang panjang, snow ball, buku2, label nama, mouse pad, selimut, bantal di mobil (belom ada mobilnya padahal.. huahahahahaaha)

  2. ya ampun… hihihi… kalo gue sih lebih ke movies & music-nya aja… sesuai minatlaah…😉 belom kesampaian nonton musical-nya langsung di sono (soalnya gak mungkin banget mereka ke sini, palingan cuma sampai Singapore doang huhuhuhuhu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s